Search results

The Best online firearms community in Louisiana.

Member Benefits:

  • Fewer Ads!
  • Discuss all aspects of firearm ownership
  • Discuss anti-gun legislation
  • Buy, sell, and trade in the classified section
  • Chat with Local gun shops, ranges, trainers & other businesses
  • Discover free outdoor shooting areas
  • View up to date on firearm-related events
  • Share photos & video with other members
  • ...and so much more!
    1. Jman1911

      SOLD: Lee Classic Cast Press

      SOLD! Thanks
    2. Jman1911

      SOLD: Redding NXGEN 38/357 Pro Dies

      Like new in box set that I’m no longer in need of. Just thinning out multiple sets of dies! Located in Walker. Cash or Venmo 160.00
    3. Jman1911

      SOLD: Forster 7mm-08 UltraMicrometer Dies

      Like new in Box Forster 7mm-08 UltraMicrometer Die set. Located in Walker Cash : 100.00
    4. Jman1911

      SOLD: Hornady 35 Whelen Brass

      Bought this for someone because it’s very hard to come by and they changed their mind. 160.00
    5. Jman1911

      SOLD: Sig P365X

      Gone.
    6. Jman1911

      NLFS: Smith & Wesson Model 66 .357mag

      NLFS
    7. Jman1911

      SOLD: NIB Ruger American Compact .308

      Rifle is new in box never fired. Only selling to fund another rifle for my son. Sold
    8. Jman1911

      Smith & Wesson Model 66

      I recently purchased a 4.25” combat master and ran out of elevation adjustments. Pistol shoots 8.0” high @ 25 yards. I’d like to see what can be done before I buy a rail and a dot.
    9. Jman1911

      SOLD: Fully Processed Rifle Brass

      6.5CM Hornady Once Fired Brass fully Processed. 60.00
    10. Jman1911

      WTB: 1K Large Rifle Primers

      Getting Low & I’d really like to buy 1K Large Rifle primers if someone has 1k they can spare.
    11. Jman1911

      SOLD: Reloading Dies

      I have some new in box excess full length sizer die sets I don’t need any longer. Location : Walker RCBS 2 Die Sets $ 30.00 .223 7mm-08 .308 300 Win mag 9mm Carbide set : 40:00 Lee Precision : 2 Die Sets : $ 20.00 .223 7mm-08 .308 Redding .223 Neck Sizer : 25.00
    12. Jman1911

      SOLD: Gen-3 Glock 19 (mint)

      I have a very lightly used Glock 19 with Fresh Trijicon HD night sights & 4 OEM 15rnd mags. Gun has a new Streamlight TLR-1HL on it as well. Gun is tastefully undercut by myself. Location : Walker Cash : 700.00 with OWB Light Bearing Holster Without Light : 600.00
    13. Jman1911

      NLFS: New post

      Under a Lot post now.
    14. Jman1911

      SOLD: **Lee Dies**

      All Gone
    Top Bottom