Search results

The Best online firearms community in Louisiana.

Member Benefits:

  • Fewer Ads!
  • Discuss all aspects of firearm ownership
  • Discuss anti-gun legislation
  • Buy, sell, and trade in the classified section
  • Chat with Local gun shops, ranges, trainers & other businesses
  • Discover free outdoor shooting areas
  • View up to date on firearm-related events
  • Share photos & video with other members
  • ...and so much more!
    1. L

      WTB: Ruger M 77 with paddle / logo stock

      Want to buy a Ruger M77 in any sporting caliber with the black synthetic skeletonized logo stock. Will travel for the right rifle. Thanks 337-513-9675
    2. L

      WTS: Sig P320 accessories , conversion , mags

      I have for sale a 9mm sub compact conversion kit with two magazines. If you have a 320 , you know all you have to do is switch your fire control group and you have another gun. I see this for 380.00 but they are always out of stock. I’ll take 350.00 for mine. It’s like new. I also have 2 P320...
    3. L

      NLFS: Colt M4 Carbine

      I did a little research. This is the Colt Expanse model from 2016. It's all factory, like it came from Colt.
    4. L

      NLFS: Colt M4 Carbine

      NLFS
    5. L

      SOLD: Glock 17 4th Gen

      Back up, deal fell through.
    6. L

      SOLD: Glock 17 4th Gen

      I have a Glock 17 4th Generation in excellent shape. It was a trade in from Tupelo MS PD. Like a lot of these police trade ins, it looks like it was carried and fired little. I have no box and one magpul mag. Three 3 7 5 1 3 9 6 7 five. Text is best. 475.00 firm. If you have a good trade...
    7. L

      WTT: Remington 870 mag 20

      I have for sale or trade a Remington 870 Magnum 20 Gauge express with screw in chokes and 21” barrel. Looking for something else because I don’t hunt. Will add cash for the right deal. Mostly like good quality handguns. No cheaper models please. 250.00 trade, 225.00 cash. Thanks Three 3 7, 5...
    8. L

      WTS: Sale or Trade STI Executive USPSA limited package

      I sent you a message. Call or text to discuss trade options / offer etc. Three three seven , 513- 967five.
    9. L

      SOLD: FN 5.7 *SPF*

      *SPF* I have a lnib FN 5.7. I have a few extra mags to go along with it. It’s just not really me. I’m more into old school stuff. Especially like S&W revolvers. I put the trade value at around 1100. What do you got. Text is best three 37-513-967 five. *SPF* Thanks Sold pending.
    10. L

      WTT: WTT Scar 17s w/ Giselle trigger

      Scope no longer on rifle and not included.
    11. L

      SOLD: Smith and Wesson K22 17-4 6” 22LR

      Do you have a pic of the number in the grips. It’s very unusual for target grips to be numbered.
    12. L

      WTB: Ruger Mark IV 22LR

      I have a 5.5” bull barrel target I can live without. I put a couple of mags through it. It’s absolutely like new in box. What do you have for trade?
    13. L

      SOLD: S&W K-22 Masterpiece .22 Cal

      I’m very interested but you haven’t replied to my private message. Call me at+13375139675 Thanks Many
    14. L

      SOLD: S&W K-22 Masterpiece .22 Cal

      Is this still available ?
    15. L

      SOLD: S&W K-22 Masterpiece .22 Cal

      Very interested. PM sent.
    16. L

      SOLD: *SOLD* Kimber Stainless Target II 1911 10mm

      As we discussed, I’ll take this one. Thank you.
    17. L

      NLFS: STI 2011 HexTac 5.0 9mm

      Would you have any interest in an STI VIP 40 caliber ? It was custom ordered from STI with all stainless and no alloy also the stainless is hardchromed. All done at STI. Also has the compact and full size grips and mags for both. Fired less that 100 times. Lnib.
    Top Bottom