Search results

The Best online firearms community in Louisiana.

Member Benefits:

  • Fewer Ads!
  • Discuss all aspects of firearm ownership
  • Discuss anti-gun legislation
  • Buy, sell, and trade in the classified section
  • Chat with Local gun shops, ranges, trainers & other businesses
  • Discover free outdoor shooting areas
  • View up to date on firearm-related events
  • Share photos & video with other members
  • ...and so much more!
    1. jawatson86

      SOLD: Eotech xps2-0

      Have a eotech xps2-0 selling for $550 and has box. I am located in covington
    2. jawatson86

      SOLD: Eotech xps2-0

      Selling my xps2-0 $550. I have the box and located in covington.
    3. jawatson86

      247th birthday of our beloved Corps

      Oorah! Semper Fi Brothers and Sisters
    4. jawatson86

      SOLD: 5.45x39 ammo

      I have 1162 rounds of 5.45x39 for sale asking 550. Located in covington. 5042892010 make offers
    5. jawatson86

      SOLD: Glock 34 gen 4

      Bump 625
    6. jawatson86

      SOLD: Glock 34 gen 4

      Glock 34 gen 4 with trijion night sights. Has box 5 mags. Located in covington. Open to trading for other 9mm. Asking 700. 5042892010
    7. jawatson86

      SOLD: 300 blk rifle

      Have a 300 blk out rifle aero precision od upper and lower and a black aero precision rail. Didn't have od rails when built this. Barrel is psa and charging handle is a basic handle rest of rifle is aero precision and mgaul. Located in covington. Asking 750 have 13 mags for rifle.
    8. jawatson86

      SOLD: Aero precision epc

      Selling
    9. jawatson86

      SOLD: Ksg 12 gauge

      Sold ksg 12 gauge has a few marks on it. I am located In Slidell and asking 700 for it. Has a mark on the rail from a sight I removed idk if it was messed up before or not.
    10. jawatson86

      SOLD: Glock 19 and glock 17 gen 5

      Sold
    11. jawatson86

      SOLD: Psa ak47 nutmeg

      Psa ak 47 with nutmeg looking for a aero precision 308 or 950 cash. Will come with up to 5 mags and 500 rounds depends on deal located in slidell LA.
    12. jawatson86

      SOLD: Eo tech xps2-0

      Eo tech Xps2-0. still have asking 550. Located in Slidell have box 5042892010
    13. jawatson86

      SOLD: Cur 2 ak74

      Have an Cur 2 ak 74 in 5.45x39 looking to sell for 1100 or trade for an ak in 556. The Cur 2 has a Texas weapon system hinged dust cover and the Romanian turned up carrier bolt handle. The barrel is Romanian am located In Slidell can text 5042892010
    14. jawatson86

      Found upper

      I am looking for a basic 300 blkout upper rifle length. I am located In Slidell and can travel for the right deal
    15. jawatson86

      WTT: Glock 19 gen 3 colored

      I'm looking for a colored glock 19 gen 3 frame or trade complete pistol for different color glock 19 pistol. Located in slidell 550 price
    16. jawatson86

      SOLD: Fnp 45 pistol

      Have a fnp 45 with 4 mags and original back. It's 45acp pistol and I'm asking 850 cash or trade for ak or other firearms. Located in slidell.
    17. jawatson86

      SOLD: Fn 509

      Have a fn 509 in black looking to sell or trade. Located in slidell. I'm asking 700.
    18. jawatson86

      SOLD: Psa ak 47

      Item aold
    19. jawatson86

      SOLD: Romanian rpk kit

      I have a romanian rpk kit. I have a receiver and an arsenal barrel to go with kit. Im located in Slidell LA. Asking 1100.
    Top Bottom